6.6.13

Kättemaksukontor [s8 ep5]: Maastik laibaga 1 (2012)

On väike puhkeküla, kus rabavad tööd teha Luulu ja Meelis. Mehel on südamega probleeme ja ta naine Luulu tegeleb hingeparandusega. Mees tahab teha ATV rajad ja mini-golfiväljakud aga Luulu ei ole nõus, tema pooldab vaimset poolt. Ajalehes on artikkel Karl Suurest ning Frida käsib Marionil hoida Häidi eemale lehest ja artiklist. Rein saadab kirja, kus on pääse puhkekülla Ideaalmaastik.

Nii lähevadki Frida, Marion ja Häidi puhkekülla. Mairon läheb südameavamisloitsu tegema. Häidi käib ATV'ga sõitma. Kõik söövad õhtust, Luulu joob täis ning kukub õlut tuues tiiki. Peremees tutvustab Fridale kokka ja massööri Jackie't. Luulu läheb tünnisauna kümblema. Frida, Marion ja Häidi aga magama, kuid Häidi loeb uudiseid ja leiab Karlist artikkli.

Jackie ja Meelis uputavad Luulu ning tassivad ta tiiki. Frida ärkab ja märkab, et Häidit ei ole. Marion ei saa Frida norskamise pärast magada. Samas süüdistab Frida just Marioni norskamises. Hommikul läheb Frida tiigiäärde jalutama. Leiab miskit ja hakkab karjuma. Meelis ja Jackie tormavad kohale. Frida aga leiab tuhkrud, nimelt Frida kardab tuhkruid ja Luulust pole jälgegi.

Meelis läheb tiigi äärde ning leiab sealt puujala. Häidi läks Tallinnasse ja otse politseijaoskonda, et Karli ees vabandada. Marion otsib Luulut, et teha teine seants. Meelis on meeleheitel ega suuda rahuneda. Meelis viib Frida ja Marioni metsa. Samal ajal üritab Häidi Karli kontole sisse saada ja hakkab mees aitama ühe juhtumiga.

Samal ajal on Meelis, Mairon ja Frida metsas. Meelis üritab magama jääda kui tunneb, et kellegi käsi katsub teda. Meelis jookseb kohe Jackie juurde, siis kuuleb mees et keegi kutsub teda. Meelis läheb õue ja tünnisaunast tõuseb üles Luulu. Meelis jookseb karjudes majja. Frida ärkab sellepeale üles.

Järgmine päev otsib Meelis netist sensitiivide abi. Frida kustub kohale Karl Moksi, kes peab hakkama sensitiivi mängima. Moks ajab tõelise sensitiivi minema ning asub ise tema kohale. Samal ajal aitab Häidi linnas Karlil üht juhtumit lahendada. Moks läheb Meelise juurde. Moks teeb naljakat teatrit Meelise ees. Marion läheb Moksi juurde ja sinna tuleb ka kohe päris sensitiiv. Too paneb Moksile needuse ja käsib üht oksa tervena hoida, Moks lõhub selle ära, sensitiiv lahkub. Karl teeb piki tööpäevi.

Jackie saab teada, et Frida ja Marion on eradektektiivid. Frida saab Moksiga kokku kuid Moksil juhtuvad igasugu imelikke asju. Siis aga tuleb järsku uksest sisse Meelis, kellel on noad käes....

Frida: Sa lehte lugesid?
Marion: Jah, ma ärkasin pool seitse, lugesin lehe läbi ja panin postkasti tagasi

Tiit: Ma ei tahaks küll lapsehoidjat mängida aga sa ei jäta mulle muud võimalust
Karl: Jätan küll, ära mängi ja kogu lugu

Karl: Ma ei kavatse ennast siin mingi sekretäritööga alandada
Tiit: Kes siis seda tegema peab? mina või?
Karl: Kuule väga hea mõte ju

Häidi: Arvestades, et ma põhjustasin sulle teatavaid ebameeldivusi
Karl: See on nüüd küll natukene vähe pakutud, teatavaid ebameeldivusi. 3 korda rohkem tööd, 2 vähem raha, umbes 15 korda vähem põnevust ja elumõtet

Häidi: Kas sul on tööl probleeme?
Karl: Kuule ära tee nägu nagu sa hooliks, sinu pärast on mul järjekordne päev tuksis

Luulu: Internet, mis õnneks igakord ei levi

Frida: Ma nii kartsin et tuhkrud söövad varbad ära

Moks: Kus sa selle kostüümi said? Sõrmuste isanda suveniiripoest?

Moks: Nad mõtlesid ümber ja kutsusid Pendli-Endli

Moks: Tüübil oli trussikud täitsa krussis

10/8 (Moks ja Karl on päris head tegelased)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar